Cango&Rinaldi site top Logo white 80opacity 600px Cango&Rinaldi site top Logo white 80opacity 600px

Cango & Rinaldi

Accessories dress up your outfit

TRIANGLE COLLECTION

A Cango&Rinaldi egy új kapszulakollekcióval rukkolt elő, amelynek a középpontjában az egyik legelemibb forma, a háromszög áll. Az egyik legősibb szimbólum, amely rendkívül gazdag jelentést hordoz: az istenek jelképe, de a Cango & Rinaldi értelmezésében az istennőké. Azoké a nőké, akik az élet számtalan területén helyt állnak egyszerre, sokoldalúak, megfejthetetlenek, misztikusak és határozottak.

A Triangle kollekció az alapokhoz nyúlik vissza: a háromszög a karkötőknél a körrel, és a gyöngy szabályos gömbjeivel alkot harmonikus egységet. Az aranyló Swarovski-kristályok az istennők ragyogását, míg a sötétszürke/fekete kristályok a rejtélyességet és a megfejthetetlenséget, a fehérek pedig a puszta, elemi erőt jelképezik. A kollekció középpontjában lévő háromszög koktélgyűrűkön, nyakláncok medáljaként, fülbevalók és karperecek ragyogó ékeként koronázzák meg a Nőt, mint ahogy egy szép ékszer felteszi a legvégső pontot a megjelenésünkre. A kollekció darabjaira a Swarovski kristályokkal, Swarovski gyöngyökkel, a fémekkel és a bőrrel való, harmonikus egységet alkotó játék jellemző, amelyben dominálnak az arany tónusok, amelyhez a kristályok és a gyöngyök hűvös ragyogása szolgáltatja az ellenpólust.

STARDUST COLLECTION

A csillagok fényét hozza elérhető közelségbe a Cango&Rinaldi új kollekciója. A Cango&Rinaldi karácsonyi kollekciója pedig minden Nő számára elhozza azt a magabiztos életérzést, melyet a csillagos égbolt éjszakai ragyogása inspirált.

A kollekció tisztasága és egységessége, finom ragyogása a mérnöki pontosságal alkotott hálóban rejlő apró, ámulatba ejtő kristályok varázsában rejlik. A finoman ívelt vonalak és átgondolt geometriai formák magabiztos ötvözete teszi a kollekció modelljeit egészen egyedivé. Ezeket az ékszereket viselve olyan erőt és magabiztos ragyogást hívunk elő magunkból amelyre mindig is vágytunk.

Mint a nap körül keringő csillagok, fényesen és érzékien képviselik a Nőt, mely apró, de mégis ragyogó pont a világegyetemben. A nőt, aki képes lényét, energiáját, figyelmét, intelligenciáját, szerelmét és szeretetét minden irányba sugározni. Hatása minél messzebbre jut, annál nagyobb jelentőséggel bír.

Egy tanító szó, mely megvaltoztatja az életünket, egy szerelmes csók, mely rabul ejt, egy baráti ölelés, melyre mindig támaszkodhatunk, vagy egy gyermeki kacaj, mely életünk végéig a fülünkben cseng. Ezek a dolgok pontosan úgy kísérnek bennünket ahogyan a Napot kísérik a Csillagok!